Wij verzorgen enkel de vennootschapsbelasting voor klanten die hun volledige BV-administratie door ons laten beheren. We voeren geen aparte aangiften uit voor klanten die al een eigen balans en resultatenrekening hebben opgesteld. Dit beleid is van kracht omdat wij verantwoordelijk zijn voor alle aangiften. We kunnen de balans en resultatenrekening niet adequaat controleren als wij deze niet zelf hebben opgesteld.

Wij verzorgen enkel de inkomstenaangifte voor klanten die ook hun bedrijfsadministratie door ons laten beheren. We verzorgen geen losse inkomstenaangiften. De inkomstenaangiften van partners van ondernemers kunnen we echter wel behandelen.

Absoluut, we hebben deze beschikbaar. Voor slechts 7,5 euro per maand kun je profiteren van onze offerte- en factureringsmodule.

Zeker! We kunnen je helpen bij het indienen van de BTW (VAT) in de Verenigde Staten (VS). Houd er rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Zeker! We hebben ruime ervaring met zowel Amazon als Bol.com. Bovendien kunnen we ook de BTW-aangiftes voor het buitenland (in het bijzonder voor Amazon) voor jouw bedrijf regelen.

Je ontvangt van ons een factuur op maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse basis, afhankelijk van jouw voorkeur.

Hoewel online de nieuwe norm is, kun je bij ons ook gewoon persoonlijk langskomen op kantoor. Als je er de voorkeur aan geeft om je bonnen en facturen op papier in te leveren, is dat geen enkel probleem. We bieden deze mogelijkheid graag aan zonder extra kosten.

Zeker, we werken met een app. Met deze handige app kun je eenvoudig bonnen en facturen fotograferen en naar ons sturen voor de boekhouding. Deze app is gratis te gebruiken voor alle klanten van Luca Book. Bovendien is het voor de boekhouder van Luca Book mogelijk om via de app specifieke vragen te stellen over bepaalde bonnen of transacties.

Je kunt op drie verschillende manieren documenten aanleveren:

  • Via onze app kun je bonnen fotograferen en verzenden
  • Je kunt bonnen sturen naar een specifiek e-mailadres
  • Je kunt de bonnen persoonlijk afgeven op ons kantoor of ze per post versturen

Je mag gerust verschillende methoden door elkaar gebruiken

Zeker, het is van groot belang dat je ons op de hoogte stelt als je een uitkering ontvangt. Er gelden specifieke regels wanneer een uitkering wordt gecombineerd met een bedrijfsadministratie. Als boekhouder moeten we rekening houden met deze regels. Het kan bijvoorbeeld verplicht zijn om maandelijkse winstoverzichten naar de relevante instanties te sturen.